Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Wat kost de Belastinghulp en hoe meld ik mij aan?

Wat kost de Belastinghulp? 

Uw aangifte: €44,-
U betaalt €32,- online via iDeal bij de aanvraag en u betaalt €12,- tegemoetkoming in de kosten aan de belastinginvulhulp als hij of zij bij u thuis komt. 

Het tarief is inclusief het indienen van de aangifte en de controle op toeslagen. De Belastinghulp wordt mogelijk gemaakt door ANBO. U heeft geen ANBO-lidmaatschap nodig. 

Let op: heeft u een kortingscode? De korting is alleen van toepassing op het bedrag van €32,-.

Het aanvragen van de Belastinghulp gaat eenvoudig online. Klik op bovenstaande knop en vul het formulier aan. Betaal via iDeal. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie.

Heeft u een kortingscode? Vul deze dan in boven uw gegevens en druk op het plusje (+) of druk op enter. Dan wordt de korting automatisch verrekend. De korting is van toepassing op het bedrag van €32,-.

De Belastinghulp wordt gewaardeerd met een

Hulp bij Belasting is een initiatief van ouderenbond ANBO, bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

Tarieven

Uw aangifte: €44,-. 
U betaalt direct €32,- online bij de aanvraag en u betaalt €12,- aan de belastinginvulhulp als hij of zij bij u thuis komt.
Lees verder

Copyright © Hulp bij Belastingaangifte - ANBO | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud