Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Hoe werkt de Belastinghulp?

Vraag de Belastinghulp eenvoudig online aan. U betaalt direct 32 euro via iDeal bij het aanvragen van de Belastinghulp en u betaalt 12 euro onkostenvergoeding aan de belastinginvulhulp als hij of zij bij u thuis komt.
Na uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Wij brengen u in contact met de belasting­invulhulp bij u in de buurt. U maakt zelf een afspraak wanneer het u uitkomt. 

De belasting­invulhulp komt bij u langs. Hij of zij helpt u met uw aangifte en checkt of u mogelijk recht heeft op zorg- en/of huurtoeslag. U dient samen uw digitale aangifte in.

Wist u dat...
... de belasting­invulhulp niet uw DigiD-inlogcode nodig heeft? Wij kunnen uw aangifte doen via een eigen machtigingscode. Wel zo veilig!

De Belastinghulp wordt gewaardeerd met een

Hulp bij Belasting is een initiatief van ouderenbond ANBO, bondgenoot voor lang en gelukkig leven.

Tarieven

Uw aangifte: €44,-. 
U betaalt direct €32,- online bij de aanvraag en u betaalt €12,- aan de belastinginvulhulp als hij of zij bij u thuis komt.
Lees verder

Copyright © Hulp bij Belastingaangifte - ANBO | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud